Vorige | Volgende

De Hoeven 60 H Haarsteeg

Vraagprijs € 395.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Uniek perceel bouwgrond om uw droom te verwezenlijken. De laatste kans op een bijzondere locatie met een open, vrij en tevens landschappelijk uitzicht.

Dit laatst beschikbare perceel op deze locatie is voorzien van een riant bouwblok voor burger bewoning met ruime mogelijkheden om groot te bouwen.

Het gehele perceel heeft een oppervlakte van ruim 5700 M2 waarvan het bouwblok is gelegen binnen de stedenbouwkundige grens van Haarsteeg en grenzend aan het buitengebied.

Er zijn geen bestemmingswijzigingen meer nodig om definitief te mogen bouwen, een snelle vergunningsprocedure is mogelijk. Geen verplichtingen t.a.v. ruimte voor ruimte, projectontwikkelaar, aannemer of anderszins. Qua beplanting zit er enkel nog een stukje praktische natuurcompensatie op, welke in de tuin opgenomen kan worden.

Haarsteeg is vlak bij de stad 's-Hertogenbosch en dicht bij de A59/A2/A27/A16. Hartje Brabant, buiten en toch met natuur omringd, uniek!
De prijs voor dit schitterende perceel komt op € 395.000,00 K.K. K.K. is verdeeld in verschillende percentages voor het bouwkavel + het gedeelte landbouwperceel.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
5700 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Bel ons

073-5325056

Adresgegevens

Akkerstraat 2, 5391 BB Nuland